مادر هنرهای ما شعر است و باید جایگاه بالاتری داشته باشد
باشگاه هواداران
×

تخصص

تایخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۴


نظر علی‌محمد مؤدب درباره دیدار اهالی هنر با رئیس‌جمهور

مادر هنرهای ما شعر است و باید جایگاه بالاتری داشته باشد

نباید این نوع جلسات معطوف به یک هنر خاص آن هم هنرمندان خاص در آن رشته باشد. مادر هنرهای ما شعر است. شعر باید جایگاه بالاتری داشته باشد، اما متأسفانه اینطور نبوده است.

 

 

 

 

AliMohammad Moaddabراه‌نوا- علی‌محمد مؤدب مدیر مؤسسه شهرستان ادب در گفت‌وگویی با اشاره به دیدار اخیر رئیس‌جمهور با اهالی فرهنگ و هنر و ارزیابی کلی خود از این مراسم گفت: من در این جلسه حضور داشتم. این دیدار خیلی زمانش کم بود و به طور محدودی برگزار شد. به نظر می‌رسید که وقت رئیس‌جمهور کم بود و بیشتر یک مراسم افطاری بود. در واقع این مراسم به صورت آنچه که جلسه گفت‌وگو باشد، نبود. بیشتر یک جلسه افطاری و جلسه‌ای برای احترام به هنرمندان در حد یک‌میهمانی بود.

 

وی در پاسخ به این پرسش که به نظر می‌رسید عمده میهمانان دعوت شده معرف همه گروه‌های هنری نبوده است، افزود: من خیلی این‌طوری بررسی نکردم، اما در حوزه شعر دوستان شاعر حضور داشتند، ولی در مجموع تعداد بازیگران و سینماگران بیشتر از شاعران و نویسندگان بود. متأسفانه این در دولت‌های دیگر هم وجود داشته است. تلقی آقایان از هنرمند بیشتر معطوف به بازیگران  و سینماگران است و مراقب‌اند که این‌ها کجا می‌نشینند.

 

مؤدب درباره اینکه چرا در این دیدار نمایندگان صنوف مختلف هنری صحبت نکردند و آیا این نقصی برای این دسته از دیدارها است یا خیر، یادآور شد: به نظر می‌رسید که وقت رئیس جمهور این‌بار به خاطر مسائل هسته‌ای کم بود و به همین دلیل یکی‌دوتا از معاونان ارشاد سخن گفتند و دیگر کسی حرفی نزد. در مجموع این جلسه به صورت گفت‌وگو که در دوره قبلی آن برقرار بود، برگزار نشد.

 

وی با بیان اینکه بخشی از نواقص این دیدار در شلوغی برنامه‌های رئیس جمهور بوده است، ادامه داد: بهتر است مسئولان در این نوع دیدارها وقت بگذارند تا فرصتی هم باشد که نمایندگان صنوف مختلف حرف بزنند. مانند جلسه‌ای که پیش‌تر در تالار وحدت بود، برقرار باشد، بهتر است. نکته دیگر اینکه نباید این نوع جلسات معطوف به یک هنر خاص آن هم هنرمندان خاص در آن رشته باشد. مادر هنرهای ما شعر است. شعر باید جایگاه بالاتری داشته باشد، اما متأسفانه اینطور نبوده است. قبلاً هم همین رویه برقرار بوده و عمده نگاه‌ها بیشتر معطوف به چهره‌های معروف‌تر در حوزه موسیقی و سینما است. وزارت ارشاد باید نگاه بهتر و جامع‌تری به این قضیه داشته باشد.

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری تسنیم

نظرات

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  • دیدگاه سید شهیدان اهل قلم درباره موسیقی

    اگر دیدید موسیقی بر محتوا غلبه دارد، گوش نکنید

    . درباره موسیقی حداقل دو جور می‌شود بحث کرد؛ این دو جور، یکی بحث فقهی درباره موسیقی است که اصلا در حد بنده نیست و آدم‌هایی مثل ما اصلا نباید به خودشان اجازه بدهند که وارد بحث‌های فقهی شوند، مسایلی کاملا تخصصی است و به هیچ‌وجه در حیطه ما نیست. مسایل کاملا تخصصی به تحصیلاتی در همان زمینه احتیاج دارند. به این دلیل ...
  • دیدگاه شهید دكتر بهشتی درباره موسیقی

    آن موسیقی حرام است، که انسان را در مقابل گناه ‌بي‌پروا كند

    موسيقي‌ از نظر اسلام‌ بسم‌ الله‌ الرحمن‌ الرحيم‌ نامه‌ شما رسيد. در اين‌ نامه‌ درباره‌ چند مطلب‌ سوال‌ كرده ‌بوديد كه‌ لازم‌ دانستم‌ به‌ اين‌ سوالات‌ طي‌ نوار، پاسخ‌ مفصل‌تري‌ بدهم‌. خواهش‌ مي‌كنم‌ كه‌ نوار را گوش‌ كنيد تا اگر باز نكته‌اي‌ به‌ نظرتان‌ رسيد بپرسيد تا پاسخ‌ بدهم‌ و ضمناً نوار را هم‌ به‌ مركز اسلامي‌ هامبورگ برگردانيد، چون‌ اين‌گونه‌ نوارها معمولا اينجا ...
  • گزیده‌ای از نظرات رهبر انقلاب در مورد موسیقی

    خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟

        خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟ بنده گاهى اوقات که مى‌بینم نوجوانى را به تلویزیون مى‌آورند که از صداى خوبى برخوردار است، دلم مى‌لرزد که آیا بناست این نوجوان، فردا، پس فردا خواننده‌ى خوبِ جبهه‌ى مستضعفین و جبهه‌ى حق شود، یا قرار است به خود و مادر و پدرش پولى بدهند، بعد هم ببرندش و یک استودیوى مجّانىِ پر زرق و برق در اختیارش ...