مرحوم سبزواری سراینده باورها و دردهای مردم انقلابی بود
راهنوا- علیمحمد مودب، شاعر و مدیر انتشارات شهرستان ادب، در گفتوگویی با بیان اینکه زبان پخته و سالم شعری سبزواری از خاستگاه ایشان سرچشمه می گیرد، اظهار کرد: همین ویژگیها در کنار تعهد انقلابی، ایشان را تبدیل به یکی از بهترین گزینه ها برای بیان شعارها و حرفهای اصلی انقلاب اسلامی کرد.
وی ادامه داد: مرحوم سبزواری توفیقی داشت که در مهمترین حادثه قرن، سراینده باورها و دردهای مردم انقلابی و شعارهای انقلاب شود.
مودب با اشاره به اینکه شخصیت سبزواری، نشان دهنده تواضع و نیکی اش بود، عنوان کرد: از نخستین دیدارهای ما که به سال ۷۷ باز می گردد تا همین اواخر، که گاهی در منزلشان به خدمتشان میرسیدیم، بسیار با مهربانی و گشاده رویی ما را می پذیرفتند.
این شاعر کشور حمید سبزواری را دارای جایگاه والایی در شعر و سرود دانست و خاطرنشان کرد: ایشان اصلیترین حرفهای انقلاب اسلامی را تبدیل به سرود کرد و از روز نخست با انقلاب بود و تا روز آخر هم همینطور کار کرد. شاخصترین کارهای این حوزه، آثار ایشان بوده است. از نظرگاههای دیگر و با رویکردهای دیگر، می توان ایدئولوژی انقلاب اسلامی را در آثار ایشان پیگیری کرد.
وی تصریح کرد: از نظر هنری هم، آثار ایشان متحیر کننده است. روانی کلام ایشان و اینکه چطور چنین مفاهیم به این زیبایی و فصاحت و به نحوی که مخاطب عام هم خیلی ساده با آن ارتباط برقرار میکند در کلام ایشان نشسته است قابل توجه و تعمق است.
مدیر انتشارات شهرستان ادب در پایان گفت: قطعا یکی از بهترین و شاید بهترین نمونه سرودهای انقلابی و سرود در روزگار ما، آثار مرحوم سبزواری است. گاهی جوان ها به من می گویند که سرودی گفتهاند و من به آن ها می گویم نخست آثار سبزواری را بخوانید و بهترین نمونه های این حوزه را ببینید و بعد در این زمینه کار کنید. در واقع مرحوم سبزواری الگوی بسیار روشنی پیش روی جوان ترها ست.
منیع: پایگاه خبری حوزه هنری
نظرات