شعر امروز ایران صاحب سبک است
راهنوا- علیرضا قزوه، با بیان اینکه سالهاست حوزه هنری در زمینه ادبیات انقلاب، تلاش می کند، افزود: آثار خوبی در حوزه شعر و داستان با محوریت انقلاب اسلامی تولید شده و بسیاری از بزرگان ادبیات و شعر انقلاب در حوزه هنری حضور داشته اند.
وی ادامه داد: امروز با گذشت نزدیک چهار دهه از انقلاب اسلامی به جایی رسیده ایم که می توانیم این آثار را نقد و بررسی کنیم و از منظر این تحلیل، به افقی برسیم که بگوییم صاحب ادبیاتی متکی به خود و متعلق به انقلاب هستیم.
این شاعر همچنین با تاکید بر لزوم ارتباط میان دانشگاه و حوزه هنری گفت: دههها گذشت که دانشگاه با شعر انقلاب انس بگیرد اما خوشبختانه این اتفاق افتاده و امروز پایاننامههای زیادی درباره ادبیات انقلاب داریم.
قزوه ضمن بیان اینکه این موضوع در دستور کار حوزه هنری نیز بوده است، افزود: از تمام مراکز استانی خواسته ایم به سراغ دانشگاهها رفته و با آن ها ارتباط بگیرند. همین طور که شاهد هستیم بسیاری از اساتید دانشگاهی با حوزه هنری ارتباط گرفته و بیش از ۵۰۰ رساله جمع آوری کرده ایم که بر آثار یک یا چند شاعر انقلابی متمرکز شده اند و در حوزه هنری یکی از برنامه هایی که داریم این است که این رساله ها را چاپ کنیم.
مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری ادامه داد: با همه توفیقاتی که در سال های اخیر در زمینه ادبیات انقلاب حاصل شده، کاری که لازم است انجام دهیم این است که در زمینه نظریه ادبی بیش از پیش فعالیت کنیم و لازم است دانشگاه در این زمینه با ما شریک شود.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۵ -۴ هزار کتاب شعر در حوزه هنری منتشر شده است، افزود: این آمار در مقایسه با کشورهای همسایه و حتی کشورهای اروپایی، آمار بالایی است و حتی زمانی که قرار بود برای پروین اعتصامی کنگره شعر برگزار شود، دیدیم در دو سال بیش از هزار کتاب شعر از زنان برای این کنگره فرستاده شد که رقم عجیب و خوبی است.
قزوه ضمن تاکید بر اینکه امروز شعر ما می تواند صاحب مکتب باشد و ادبیات انقلاب اسلامی را به جهان معرفی کنیم، افزود: نظریه هایی چون «حیات طیبه» و «سبک زندگی ایرانی – اسلامی» نظریههایی است که هنر انقلاب می تواند بر پایه و اساس آن ها استوار باشد.
منبع: حوزه هنری
نظرات