«فاضل نظری» مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری شد
باشگاه هواداران
×

تخصص

تایخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳


با حکم رئیس حوزه هنری

«فاضل نظری» مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری شد

«فاضل نظری» طی حکمی از سوی محسن مومنی شریف به سمت مدیریت مرکز موسیقی این نهاد انقلابی و هنری منصوب شد.

 

 

 

http://www.iqna.irراه‌نوا- حکم انتصاب فاضل نظری به سمت مدیریت مرکز موسیقی حوزه هنری که از سوی محسن مؤمنی شریف رییس حوزه هنری صادر شده، به شرح زیر است:

 

«نظر به شایستگی‌های ارزشمند و تجربه‌های گرانقدرتان در مدیریت‌های پیشین، به پیشنهاد معاون محترم هنری، به موجب این حکم، با حفظ سمت در مشاورت اینجانب، به عنوان مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری منصوب می‌شوید.»

در بخش دیگر این حکم آمده است: «موسیقی در گفتمان انقلاب اسلامی گونه ای ناب و هنری اثرگذار برای بیان داشته ها و خواسته‌های بزرگ فرهنگی ایران اسلامی است.

 

بی‌شک این زبان هنری در تراز هنر انقلاب اسلامی و در شکل فاخر خود با رویکرد به نقش محتوا و گنجینه گرانقدر ادبی این مرز و بوم آینه‌ای حقیقت نما و رسانه ای موثر برای ارائه اندیشه‌های متعالی و احساسات و عواطف زلال مردمان این سرزمین است.

ان شاءالله در پرتو توجهات حضرت ولی عصر (عج) و از رهگذر تلاش موثر جنابعالی و مجموعه ذیربط و همکاری همه مراکز ستادی و استانی حوزه هنری شاهد شکوفایی و بالندگی این هنر اصیل در کنار پویش و رویش نسلی پویا و متعهد به ارزش های انقلاب عزیز اسلامی باشیم.

در پایان لازم می دانم از تلاش های مجدانه آقای دکتر پیروز ارجمند رئیس پیشین مرکز موسیقی حوزه هنری تقدیر کنم و برای ایشان در مسؤولیت خطیر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موفقیت مسألت دارم.»

 

دکتر فاضل نظری در سال 58 در شهر خمین واقع در استان مرکزی متولد شد. تحصیلات اولیه خود را در شهر خمین وخوانسار گذرانده‌است. برای ادامه تحصیل در رشته‌های معارف إسلامی و مدیریت در دانشگاه امام صادق(ع) به تهران آمد و تحصیلات خود را در مقطع دکترای رشته مدیریت تولید و عملیات در دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد.

از مسوولیت های او می توان به دبیری سه دوره جشنواره بین‌المللی فیلم صد ثانیه ای، دبیری علمی جشنواره بین‌المللی شعر فجر و عضویت در شورای علمی أدبیات انقلاب فرهنگستان زبان و ادب اشار ه کرد.

 

تاکنون از این شاعر، چهار مجموعه شعر «گریه‌های امپراطور»، «اقلیت»،«آن‌ها» و «ضد» توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده که هر کدام از این مجموعه‌ها به دلیل استقبال فراوان تا بیش از سی نوبت تجدید چاپ شده‌اند. سه مجموعه اول از مجموعه‌های شعری او توسط انتشارات سوره مهر در یک بسته‌بندی مجزا تحت عنوان «سه‌گانه شعری فاضل نظری» ارائه شده‌است. نظری پیش از این ریاست حوزه هنری استان تهران را بر عهده داشته و عضو شورای عالی شعر مرکز موسیقی و سرود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ست.

 

 منبع: خبرگزاری فارس

نظرات

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  • دیدگاه سید شهیدان اهل قلم درباره موسیقی

    اگر دیدید موسیقی بر محتوا غلبه دارد، گوش نکنید

    . درباره موسیقی حداقل دو جور می‌شود بحث کرد؛ این دو جور، یکی بحث فقهی درباره موسیقی است که اصلا در حد بنده نیست و آدم‌هایی مثل ما اصلا نباید به خودشان اجازه بدهند که وارد بحث‌های فقهی شوند، مسایلی کاملا تخصصی است و به هیچ‌وجه در حیطه ما نیست. مسایل کاملا تخصصی به تحصیلاتی در همان زمینه احتیاج دارند. به این دلیل ...
  • دیدگاه شهید دكتر بهشتی درباره موسیقی

    آن موسیقی حرام است، که انسان را در مقابل گناه ‌بي‌پروا كند

    موسيقي‌ از نظر اسلام‌ بسم‌ الله‌ الرحمن‌ الرحيم‌ نامه‌ شما رسيد. در اين‌ نامه‌ درباره‌ چند مطلب‌ سوال‌ كرده ‌بوديد كه‌ لازم‌ دانستم‌ به‌ اين‌ سوالات‌ طي‌ نوار، پاسخ‌ مفصل‌تري‌ بدهم‌. خواهش‌ مي‌كنم‌ كه‌ نوار را گوش‌ كنيد تا اگر باز نكته‌اي‌ به‌ نظرتان‌ رسيد بپرسيد تا پاسخ‌ بدهم‌ و ضمناً نوار را هم‌ به‌ مركز اسلامي‌ هامبورگ برگردانيد، چون‌ اين‌گونه‌ نوارها معمولا اينجا ...
  • گزیده‌ای از نظرات رهبر انقلاب در مورد موسیقی

    خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟

        خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟ بنده گاهى اوقات که مى‌بینم نوجوانى را به تلویزیون مى‌آورند که از صداى خوبى برخوردار است، دلم مى‌لرزد که آیا بناست این نوجوان، فردا، پس فردا خواننده‌ى خوبِ جبهه‌ى مستضعفین و جبهه‌ى حق شود، یا قرار است به خود و مادر و پدرش پولى بدهند، بعد هم ببرندش و یک استودیوى مجّانىِ پر زرق و برق در اختیارش ...