عدم حمایت مسئولین از رشد و احیای سرودهای ناب انقلاب اسلامی
راهنوا- رضا مهدوی در گفتگویی مطح کرد: از اوایل تابستان امسال بود که انجمن مردم نهاد موسیقی انقلاب اعلام موجودیت کرد و دوستان بعد از تشکیل این نهاد غیر دولتی به به و چه چه کردند که حضور چنین نهادی می تواند گام موثری در جهت تولید و تهیه آثاری موسیقایی با کیفیت در عرصه سرود و آهنگ های انقلابی باشد اما متاسفانه تمامی این تعریف و تمجیدها در حد حرف باقی ماند و بعد از اینکه ما چند اثر با کیفیت از تعدادی هنرمند شناخته شده موسیقی منتشر کردیم هیچ پخش رسانه ای نشد و ما با همان اندازه انگیزه و شوقی که برای این ماجرا داشتیم به همان اندازه بی انگیزه شدیم و با وجود حمایت هایی که بخش خصوصی پیرامون این موضوع داشت ما مجبور شدیم که کار را متوقف کنیم.
مدیر اسبق مرکز موسیقی حوزه هنری ادامه داد: کارهایی که در عرصه سرود با مضامین دفاع مقدس و پیروزی انقلاب اسلامی ساخته شده بود همگی از کارهای خوب و باکیفیتی بودند که ما از مسوولان دولتی خواسته بودیم این آثار را پخش رسانه ای کنند اما متاسفانه با وجود تمام قول هایی که به ما داده شده بود و دوستان گفتند با آغوش باز پذیرای آثار هستیم اما در عمل دست از کار کشیدند و همکاری مناسبی نداشتند.
این نوازنده و آهنگساز موسیقی ایرانی تصریح کرد: به اعتقاد من چنین رفتارهایی توهین به من و یا اشخاص نیست بلکه توهین به ساحت مقدس هنری است که می خواهد اهداف والا و ارزشمند انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را تبیین کند. ما به معنا و مفهوم واقعی کلمه می خواستیم مسیر سرودهای ناب انقلاب اسلامی را با هنرمندان مستعد و جوان این عرصه زنده کنیم حتی در این مورد شورایی از هنرمندان پیشکسوت و با سابقه موسیقی را تشکیل دادیم که به لحاظ کیفی نیز دچار تنزل نشویم کما اینکه بسیاری از بزرگان موسیقی نیز حاضر بودند با نصف قیمت دستمزد کارهایی را مضامین انقلابی تولید کنند اما دوستان به دلیل نداشتن صداقت در کلام و رفتار انگیزه های ما را برای ادامه کار گرفتند.
وی بیان کرد: به اعتقاد من در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی مزین به فرهنگ و اقتصاد بود برخی از مسوولان به این خط و راهی که رهبر انقلاب نشان همه ما دادند لبیک نگفتند. این انتظار کوچکی است که نهادهایی مانند سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، وزارت ارشاد و مساجد بتوانند در پخش رسانه ای این آثار کنار ما قرار می گرفتند و در ایامی که مزین به نام انقلاب اسلامی است این آثار موسیقایی را پخش می کردند. چون من واقعا به تنهایی نمی توانم این کارها را انجام دهم.
مهدوی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: از زمانی که فراخوان اولیه حضور هنرمندان و علاقه مندان موسیقی انقلاب برای تولید آثار موسیقایی با موضوع انقلاب منتشر شد ما شاهد استقبال خوبی از سوی هنرمندان و علاقه مندان به تولید سرودهای انقلابی بودیم که ما را برای حضور قوی تر و موثرتر در این عرصه ترغیب کرد. و البته یکی از مواردی که در مرحله اول مورد نظر ما بود توجه به دغدغههای مقام معظم رهبری از زوایای مختلف و زبان موسیقی است که می تواند در تبیین غیر مستقیم این فضاهای اخلاقی نقش موثری را ایفا کند ضمن اینکه در کنار توجه به این موضوع تلاش کردیم به موضوعات مهم دیگری چون فرهنگ خانواده و حجاب نیز بپردازیم.
مدیر انجمن مردم نهاد موسیقی انقلاب در پایان گفت: ما با این کار به دنبال احیای فرهنگ سرود دهه 60 بودیم که اغلب مردم و حتی کودکان و نوجوانان سرودهای آن دوران را حفظ بودند و از این جریان به شدت استقبال می کردند و من امیدوار بودم این اقداماتی که ما در آغاز آن هستیم نتیجه خوبی می گرفت اما تعدادی از دوستانِ مسوول انگیزه را از ما گرفتند.
نظرات