شایسته است بهترین موسیقیهای خود را تقدیم مولی الموحدین علی (ع) کنیم
راهنوا- مراسم رونمایی از آلبوم موسیقی «حضرت خورشید» پیش از ظهر امروز در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با حضور محمود صالحی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد.
غلامرضا صنعتگر خواننده موسیقی در این مراسم در سخنانی گفت: سال قبل در همین روزها بود که شروع به ساختن ملودی «حیدر» کردیم. خوانندگی و آهنگسازی آن را من بر عهده داشتم و شاعر شعر آن نیز آقای صابر خراسانی است. قطعه حیدر نخستین ترک از مجموع 7 ترکی است که در این آلبوم قرار دارد.
مجید اخشابی خواننده پاپ کشور نیز در سخنانی گفت: انتشار و رونمایی از آلبوم موسیقی «حضرت خورشید» حرکت ارزشمندی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است. من خوانندگی قطعه «بهترین حرف تمام روزگار» را انجام دادم و تلاش کردم تا مجموعه ای از لحن های ایرانی را در این قسمت بیاورم. تنظیم کار هم بر عهده حمید اکبر زاده بوده است.
ایرج نعیمایی پژوهشگر موسیقی در ادامه مراسم در سخنانی گفت: هنر تجلی و ظهور حقیقت است. این حقیقت در چهار شکل نمود دارد که اگر در صورت ظاهر شود هنرهای تجسمی، اگر در حرکت ظاهر شود حرکت های موزون، اگر در صورت ظاهر شود موسیقی و اگر در ادبیات ظاهر شود ادبیات و شعر را پدید می آورد.
وی افزود: موسیقی یک حقیقت وجودی است و خداوند آن را از روی هوس خلق نکرده که درجا آن را حرام اعلام کنیم. در حقیقت موسیقی لطیف ترین هنرها محسوب می شود.
باباک ربوخه مدیر امور موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز در ادامه برنامه در سخنانی گفت: ترک «قرآن ناطق» برای 10 سال قبل بوده است. شعر آن از سید عباس سجادی است. البته شعر بخش ابتدایی ترک را سید شهرام شکیبا سروده است.
علی جهاندار کارشناس موسیقی در سخنانی گفت: اگر وامدار موسیقی باشیم باید به پیرامون خود نگاه کرده و نسبت به موسیقی توجه لازم را داشته باشیم. باید سعی کنیم به دنبال فرهنگ و هنر خود رفته و سعی کنیم تا آن را به ثمر برسانیم. بیش از پیش باید مراقب باشیم تا این درخت فرهنگ و هنر ما خشک نشود.
وی افزود: فردوسی، مولانا، سعدی و حافظ چهار پایه بزرگ فرهنگ و ادب ما را تشکیل میدهند. ما باید به این پایه ها تکیه کرده و جوانان خود را نیز به این سمت هدایت و جذب کنیم. باید همه سعی خود را کنیم تا موسیقی اصیل ما در ریشه خشک نشود.
جهاندار ادامه داد: ما در عرصه موسیقی کشور از خواننده های خوبی چون حسام الدین سراج، مجید اخشابی و محمد اصفهانی برخوردار هستیم. پس باید از این بزرگواران نهایت استفاده را ببریم. باید جوانان خود را دریابیم و آنها را به سمت فردوسی، سعدی و حافظ هدایت کنیم.
محمود صالحی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در بخش دیگر برنامه در سخنانی گفت: در آستانه میلاد بزرگ امام علی (ع) هستیم. اتفاق خوبی و مبارکی که رخ داده است رونمایی از این آلبوم موسیقی در این زمان است. شخصیت و جایگاه حضرت علی (ع) آنقدر بزرگ و با عظمت است که هیچ تعریفی نداریم تا ایشان را در قالب آن بیاوریم.
وی افزود: حتی بعضا دیده می شود که تعاریف اندیشمندان مسیحی از دانشمندان مسلمان بزرگ تر است. همچنین جبران خلیل جبران در سخنان خود می گوید ای فلک چه می شد اگر همه توان خود را جکع می کردی و هر 100 سال فردی همانند حضرت علی (ع) را برای بشریت خلق می کردی.
صالحی ادامه داد: بر همین اساس شایسته است تا بهترین آهنگ ها و موسیقی های خود را تقدیم مولی الموحدین علی (ع) کنیم.
عبدالجبار کاکایی شاعر و ترانه سرا در انتهای مراسم در سخنان کوتاهی گفت: محمود صالحی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران پشتوانه بسیار خوب و قوی برای موسیقی کشور هستند.
وی افزود: در وصف حضرت علی (ع) همین نکته بس که هر زمانی که شاعران به ایشان می رسند با نام او عشق بازی ویژه ای می کنند. عشق ایرانیان به ایشان آنقدر زیاد است که ما ایرانی ها عناصر ملی را با مذهب در می آمیزیم.
منبع: نسیم
نظرات