دشمنان از فرهنگسازی ما در «ارغوان» احساس خطر کردند
راهنوا- در چند هفته گذشته پخش نماهنگ «ارغوان» موجب رضایت خاطر رهبر معظم انقلاب اسلامی شد و ایشان پیام تشکر خود را از سوی یکی از مسئولان دفتر معظم له به مدیر یکی از شبکه های تلویزیونی اعلام کردند.
نماهنگی که در کمتر از ۴ دقیقه به مناسبت وفات حضرت زینب (س) و برای شهدای مدافع حرم با بازی امیرحسین، فرزند شهید تقی ارغوانی، از شهدای مدافع حرم تولید شد. از این رو با مهدیار عقابی، کارگردان این اثر شایسته که حتی مواضع مغرضانه شبکه هایی مانند «من و تو» را در برداشت، به گفت و گو پرداختم تا بیشتر از «ارغوان» ی بدانیم که براساس شعری از سید ضیاء محسنی و توسط خانه موسیقی بسیج تهیه شده است.
-آقای عقابی با چه نگاهی برای ساخت نماهنگ «ارغوان» به سراغ کودکان و نوجوانان رفتید؟ شرایطی متمایز در ساخت این گونه نماهنگ ها که مورد توجه مخاطبان هم قرار گرفت و به خصوص همراه با تحسین رهبری بود.
درباره اظهار لطف آقا نمی دانم چگونه خوشحالی خود را بیان کنم و خوشحالم از این که با این کار رضایت ایشان را به دست آوردم. اما درباره استفاده از نوجوانان در نماهنگ «ارغوان» با توجه به این که سن شهدای مدافع حرم و موقعیت خانوادگی آن ها عمدتا متناسب با حضور فرزندی کودک و نوجوان است، طبیعی بود که چنین بچه هایی را ما نشان دهیم در صورتی که رسانه های معاند تعابیر دروغینی را منعکس کردند که کشورمان از این بچه ها دارد سوء استفاده می کند! بچه های بسیجی این نوع موقعیت را دارند و این مشخصه زندگی آن ها است و من هم سعی کردم آن را انجام دهم. مساله مهم برای ساخت نماهنگ «ارغوان» هم از دغدغه من می آمد که می دیدم در هر شهری چند شهید مدافع حرم وجود دارد که کمتر درباره شان صحبت می شود و متاسفانه هنوز به شکل فراگیری در قالب تصویر درنیامده است.
-فرهنگ زینبی از طریق نسل های مختلف بازنشر می یابد و شما با حضور نوجوانانی از نسل امیرحسین ارغوانی نشان دادید که چگونه راه مردان خدایی ادامه خواهد داشت.
بله، همین طور است و هدف ما از حضور نوجوانان در نماهنگ «ارغوان»، ایجاد فرهنگی است که بتواند نگاه بزرگ منشانه آن ها را نشان دهد که حتما فیزیکی نیست بلکه آن روح زیبایی است که در آن ها وجود دارد و این که مساله مهم برای ما این باشد که نگاهی همراه با ارادت نسبت به خانواده ها و به خصوص فرزندان شهدای مدافع حرم داشته باشیم و بدانیم که آن ها از نسل پدرانی هستند که جانشان را برای دفاع از حقیقت و زیبایی قرار داده اند. همدردی با خانواده های مدافع حرم کمتر از حضور در سوریه نیست تا به جای زخم زبان زدن به ارزش کار آن ها پی ببریم و مثلا اگر فرزندان این عزیزان در مدرسه ما وجود دارند، قدرشان را بدانیم. رویکرد ما در نماهنگ «ارغوان» ایجاد این نوع فرهنگ سازی برای مردم بوده است. امکان دارد در دوره کوتاهی این آرمان ها به دلیل نبود بستر مناسب کمرنگ شده باشد اما حالا این شرایط برای دفاع وجود دارد و ما هم می خواستیم با تولید نماهنگ «ارغوان» گوشه ای از این آرمان ها را نمایان کنیم و در آن به جای نگاه نظامی همراه با نگاهی عاطفی و ارزشی نسبت به مساله دفاع داشته باشیم.
-و باز هم نگاه های مغرضانه رسانه های مختلف از جمله پایگاه صهیونیستی «جروزالم پست» و شبکه معاند «من و تو» به تفسیرهای کینه جویانه ای تبدیل شد!
از بدو تشکیل جمهوری اسلامی این نگاه مغرضانه از سوی دشمنان ایران وجود داشته و هنوز هم ادامه دارد. آن ها می ترسند از این که همچنان نسل های جوان و معتقد در این مسیر گام برمی دارند.
-جالب است که آن ها از نماهنگ کوتاه «ارغوان» هم احساس خطر می کنند، چون می دانند که چه پایه های سستی دارند!
بله، همین طور است که می گویید. آن ها با فرهنگ سازی ما در این کلیپ احساس خطر کردند و همین واکنش ها باعث بیشتر دیده شدن پیام ما شده و کسانی را که ناخودآگاه از ماهیت صهیونیست ها آگاهی دارند و دشمنی آن ها را می شناسند به سمتی برده که با شاخک های تیزتری به دنبال تماشای نماهنگ «ارغوان» و پی بردن به هدفش شوند. این مساله نشان می دهد که ما موفق عمل کرده ایم. از این نظر من خیلی خوشحال شدم که آن رسانه های معاند موضع گیری کردند و تمرکز برای نماهنگ «ارغوان» بیشتر هم شد. حالا هر یک نفر بیشتری که نماهنگ را ببیند باعث گسترش دیدگاه هایی می شود که ما در «ارغوان» دنبال بیانش بودیم.
منبع: سراج۲۴
نظرات