برای ارتباط موسیقی و شعر، همت بیشتری داشته باشیم
باشگاه هواداران
×

تخصص

تایخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵


نادر گلچین در یازدهمین شب آواز ایرانی:

برای ارتباط موسیقی و شعر، همت بیشتری داشته باشیم

نادر گلچین گفت: ۳۷سال است به انتخاب خودم گوشه گیری را انتخاب کرده ام. با این حال به گذشته و به دوران کاری ام که بازمیگردم میبینم هرآنچه بوده جذب و جفت بوده و خودم را راضی نگه می‌دارد.

 

 

 

 

۱۳۹۵۰۲۲۶۰۰۰۷۵۰_PhotoAراه‌نوا– برنامه «شب آواز ایرانی» که از سوی اهالی موسیقی و نوازندگان و خوانندگان جوان و پیشکسوت مورد توجه قرار گرفته، یازدهمین برنامه خود را شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ با حضور پرشور مشتاقان ساز و آواز اصیل کشورمان در تالار اندیشه، برگزار کرد.

 

در این نشست ماهانه که با هدف تجلیل از پیش‌کسوتان آواز ایرانی و همچنین کشف و معرفی چهره‌های جدید به همت مرکز موسیقی و مرکز محافل و جشنواره‌های حوزه هنری شکل گرفته است، هنرمندانی چون صادق میرزا میرزایی، سید محمد ذوالنوری، مژگان محمد حسینی، جلیل صادقی اشرافی، سینا مشفقی و هادی منتظری با صدای دلنشین ساز و حسین جعفری، سلیمان رضایی، جلال اسماعیلی و حسین علیشاپور با آواز خود شب خاطره انگیزی را رقم زدند.

 

همچنین در یازدهمین شب آواز ایرانی، فاضل جمشیدی و نادر گلچین استاد آواز به عنوان سخنران و میهمان افتخاری برنامه حضور داشتند. نادر گلچین از خوانندگان صاحب سبک و از صداهای خاص موسیقی ایرانی است که بسیاری از ترانه های او هنوز هم میان مردم و اهالی موسیقی زمزمه میشود. از جمله مهم ترین آثار او می‌توان به «یوسف گم گشته» و آلبومهای گریز، نفس باد صبا، زلف بنفشه و همکاری با آهنگسازان و هنرمندان برجسته ای همچون  فریدون شهبازیان، محمدرضا لطفی، مجتبی میرزاده، حسین علیزاده، پرویز مشکاتیان و …. اشاره کرد.

 

نادر گلچین در بخشی از این مراسم در سخنانی گفت: ۳۷ سال است به انتخاب خودم گوشه گیری را انتخاب کرده ام. با این حال به گذشته و به دوران کاری ام که بازمیگردم میبینم هرآنچه بوده جذب و جفت بوده و خودم را راضی نگه میدارد.

 

این پیشکسوت آواز کشورمان بیان کرد: در این سالها که فضای موسیقی و آواز را رصد میکنم، به این نتیجه رسیده ام که متاسفانه به جای این که رو به پیشرفت و ترقی برویم، افت کرده ایم. این پسرفت بویژه در ارتباط موسیقی و شعر به چشم میخورد و نیاز به اهتمام ویژه داریم.

 

گلچین با اظهار امیدواری از این که هنر موسیقی ما گامهای بلندتری در آینده بردارد، اظهار داشت: خاطره ای از دیدار با استاد موسی معروفی پدر جواد معروفی دارم. او در دیداری که داشتیم به من گفت کار تو را میپسندم زیرا به جای این که مدام مثل برخی از خوانندگان، بی هدف «چه چه» بزنی، برای شعر و بیان شعر ارج و ارزش قائلی. او میگفت سالهای زیادی در موسیقی کار کرده ام و نمیدانم برخی اصوات بی مفهوم چه چیزی نصیب شنونده میکند که عده ای اینقدر روی آن اصرار دارند.

 

استاد گلچین خطاب به خوانندگان جوان گفت: باید به جای تکرارهای اشتباه بعضی اساتید، به سمت جلو قدم برداریم. در موسیقی افتخارمان به شعرمان است و توجه به ادبیات فارسی را باید هدف قرار دهیم و به بیان و لحن بیشتر توجه کنیم چرا که شعر و ادبیات ما گنجینه بزرگی است که در دست داریم و حیف است از آن بهره نبریم.

 

 

 

 

 

 

منبع: حوزه هنری

نظرات

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  • دیدگاه سید شهیدان اهل قلم درباره موسیقی

    اگر دیدید موسیقی بر محتوا غلبه دارد، گوش نکنید

    . درباره موسیقی حداقل دو جور می‌شود بحث کرد؛ این دو جور، یکی بحث فقهی درباره موسیقی است که اصلا در حد بنده نیست و آدم‌هایی مثل ما اصلا نباید به خودشان اجازه بدهند که وارد بحث‌های فقهی شوند، مسایلی کاملا تخصصی است و به هیچ‌وجه در حیطه ما نیست. مسایل کاملا تخصصی به تحصیلاتی در همان زمینه احتیاج دارند. به این دلیل ...
  • دیدگاه شهید دكتر بهشتی درباره موسیقی

    آن موسیقی حرام است، که انسان را در مقابل گناه ‌بي‌پروا كند

    موسيقي‌ از نظر اسلام‌ بسم‌ الله‌ الرحمن‌ الرحيم‌ نامه‌ شما رسيد. در اين‌ نامه‌ درباره‌ چند مطلب‌ سوال‌ كرده ‌بوديد كه‌ لازم‌ دانستم‌ به‌ اين‌ سوالات‌ طي‌ نوار، پاسخ‌ مفصل‌تري‌ بدهم‌. خواهش‌ مي‌كنم‌ كه‌ نوار را گوش‌ كنيد تا اگر باز نكته‌اي‌ به‌ نظرتان‌ رسيد بپرسيد تا پاسخ‌ بدهم‌ و ضمناً نوار را هم‌ به‌ مركز اسلامي‌ هامبورگ برگردانيد، چون‌ اين‌گونه‌ نوارها معمولا اينجا ...
  • گزیده‌ای از نظرات رهبر انقلاب در مورد موسیقی

    خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟

        خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟ بنده گاهى اوقات که مى‌بینم نوجوانى را به تلویزیون مى‌آورند که از صداى خوبى برخوردار است، دلم مى‌لرزد که آیا بناست این نوجوان، فردا، پس فردا خواننده‌ى خوبِ جبهه‌ى مستضعفین و جبهه‌ى حق شود، یا قرار است به خود و مادر و پدرش پولى بدهند، بعد هم ببرندش و یک استودیوى مجّانىِ پر زرق و برق در اختیارش ...