به زودی این سرودها را در بیت‌المقدس می‌خوانیم
باشگاه هواداران
×

تخصص

تایخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۵


سردار نقدی در اختتامیه سومین جشنواره «ترنم بیداری»

به زودی این سرودها را در بیت‌المقدس می‌خوانیم

موسیقی که هارمونی عربده شیطان صفتی و از سر مستی است، منفور است اما موسیقی اصیل و پایبند به ارزش‌ها باید مورد تجلیل قرار گیرد. موسیقی‌ای که همنوای صدای مادران است، موسیقی‌ای که نوای کودکان مظلوم را بر سر استکبار می‌کوبد تعالی‌بخش و با انسانیت هماهنگ است.

 

 

۱۳۹۵۰۹۱۴۱۳۳۱۱۹۸۲۱۹۳۷۰۲۱۴راه‌نوا- سردار  محمدرضا نقدی شب گذشته در اختتامیه سومین جشنواره سراسری آواها و سرودهای حماسی بسیج به نام ترنم بیداری با اشاره به پیشرفت هنر موسیقی اظهار داشت: موسیقی یکی از مظلوم‌ترین هنرهاست که در بسیاری از جایگاه‌ها قدر و منزلت آن شناخته نمی‌شود و  امروزه در حال تلاش هستند تا این هنر را بازیچه و دستمایه حرکت‌های سیاسی قرار دهند.

 

وی با اشاره به تجلیل از سرود الله الله در این جشنواره گفت:دشمنان القا می‌کنند که انقلاب اسلامی مانع موسیقی است به همین دلیل با روش‌های مختلف به دنبال تحقق این هدف هستند به طور مثال مواضع امام جمعه مشهد را به عنوان مخالفت با موسیقی عنوان می‌کنند در حالی که مخالفت مطرح شده، مخالفت با فحشا و گناه است نه موسیقی. 

 

معاون فرهنگی سپاه پاسدارن تصریح کرد: ما با موسیقی مخالف نیستیم با فحشا و گناه مخالفیم، انقلاب اسلامی سبب تعالی موسیقی شد امروزه  بسیاری از ملت‌ها زبان ما را نمی‌دانند اما موسیقی انقلابی ما را بلدند و سرودهای انقلابی را زمزمه می‌کنند. 

 

وی با بیان اینکه کسانی که موسیقی را با فحشا همسو می‌کنند به این هنر ظلم می‌کنند، خاطرنشان کرد: به گفته مقام معظم رهبری هنر موسیقی وسیله‌ای برای اندیشیدن و تفکر است، هنر موسیقی تلفیقی از دانش و هنر و فطرت خدادادی است که باید برای خدا یاد گرفته شود. موسیقی‌ای که برای تقویت ایستادگی در مقابل ظالمان باشد، نه تنها حرام نیست بلکه ثواب هم دارد.

 

سردار نقدی با اشاره به تاثیر موسیقی بر تعالی روح انسان، اظهار داشت: اگر موسیقی برخلاف تقویت ایستادگی استفاده شود هنر نیست، جنایت است، ما با اصل موسیقی مشکل نداریم، با موسیقی‌ای مشکل داریم که مقدمه جنایت و قتل می‌شود، اهالی هنر باید جلو این بایستند و نگذارند هنر موسیقی به این سمت برود.

 

معاون فرهنگی سپاه پاسداران با اشاره به این موضوع که باید به موسیقی اصیل پایبند بود، بیان کرد: موسیقی که هارمونی عربده شیطان صفتی و از سر مستی است، منفور است اما موسیقی اصیل و پایبند به ارزش‌ها باید مورد تجلیل قرار گیرد. موسیقی‌ای که همنوای صدای مادران است، موسیقی‌ای که نوای کودکان مظلوم را بر سر استکبار می‌کوبد تعالی‌بخش و با انسانیت هماهنگ است.

 

سردار نقدی گفت: هنرمندان و موسیقی‌دانان ما باید مسیری را که صیقل‌دهنده روح است، موسیقی با راه و رسم مطلوب می‌تواند تعالی‌بخش باشدو باید این هنر ارزشمند در جهت مبارزات آزادی خواهانه استفاده و تقویت شود.

 

معاون فرهنگی سپاه پاسداران با بیان اینکه امیدواریم موسیقی روز به روز پیشرفت کند افزود: به زودی خانه‌های سرود در شهرستان‌هایی که توانایی انجام این کار را دارند، افتتاح می‌شود که می‌تواند با موسیقی ذلت‌نما مقابله کند و کارهای درخشانی که در این جشنواره‌ها شاهدیم نشانه این امر است.

 

وی گفت: امیدواریم شاهد پیشرفت روزافزون هنرهایی باشیم که در مسیر آزادی قرار دارند و به زودی این سرودها در بیت‌المقدس بخوانیم.

 

 

 

 

 

 

نظرات

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  • دیدگاه سید شهیدان اهل قلم درباره موسیقی

    اگر دیدید موسیقی بر محتوا غلبه دارد، گوش نکنید

    . درباره موسیقی حداقل دو جور می‌شود بحث کرد؛ این دو جور، یکی بحث فقهی درباره موسیقی است که اصلا در حد بنده نیست و آدم‌هایی مثل ما اصلا نباید به خودشان اجازه بدهند که وارد بحث‌های فقهی شوند، مسایلی کاملا تخصصی است و به هیچ‌وجه در حیطه ما نیست. مسایل کاملا تخصصی به تحصیلاتی در همان زمینه احتیاج دارند. به این دلیل ...
  • دیدگاه شهید دكتر بهشتی درباره موسیقی

    آن موسیقی حرام است، که انسان را در مقابل گناه ‌بي‌پروا كند

    موسيقي‌ از نظر اسلام‌ بسم‌ الله‌ الرحمن‌ الرحيم‌ نامه‌ شما رسيد. در اين‌ نامه‌ درباره‌ چند مطلب‌ سوال‌ كرده ‌بوديد كه‌ لازم‌ دانستم‌ به‌ اين‌ سوالات‌ طي‌ نوار، پاسخ‌ مفصل‌تري‌ بدهم‌. خواهش‌ مي‌كنم‌ كه‌ نوار را گوش‌ كنيد تا اگر باز نكته‌اي‌ به‌ نظرتان‌ رسيد بپرسيد تا پاسخ‌ بدهم‌ و ضمناً نوار را هم‌ به‌ مركز اسلامي‌ هامبورگ برگردانيد، چون‌ اين‌گونه‌ نوارها معمولا اينجا ...
  • گزیده‌ای از نظرات رهبر انقلاب در مورد موسیقی

    خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟

        خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟ بنده گاهى اوقات که مى‌بینم نوجوانى را به تلویزیون مى‌آورند که از صداى خوبى برخوردار است، دلم مى‌لرزد که آیا بناست این نوجوان، فردا، پس فردا خواننده‌ى خوبِ جبهه‌ى مستضعفین و جبهه‌ى حق شود، یا قرار است به خود و مادر و پدرش پولى بدهند، بعد هم ببرندش و یک استودیوى مجّانىِ پر زرق و برق در اختیارش ...