ماه رمضان را با شادی و نشاط اجتماعی گره بزنیم
باشگاه هواداران
×

تخصص

تایخ انتشار: ۰۶ تیر ۱۳۹۴


سعید بیابانکی:

ماه رمضان را با شادی و نشاط اجتماعی گره بزنیم

وی با بیان اینكه باید مردم را شاد نگه داریم، گفت: اینكه مردم كم می‌خندند آفت بزرگی است. جامعه‌ای كه روحیه نداشته باشد در سایر زمینه ها هم نمی‌تواند موفق باشد. بنابراین باید از طرق گوناگون این روحیه شادی جمعی و فردی را به مردم تزریق كنیم.

 

 

 

 

20150221120916cb-saeed biabanakiراه‌نوا- سعید بیابانكی، شاعر، نویسنده و طنزپرداز، در گفت‌وگویی، ضمن اشاره به لزوم افزایش روحیه شادی در بین مردم گفت: ما ملتی بوده ایم كه همواره با مشكلات مختلفی مواجه بوده ایم، سختی های دوران انقلاب، جنگ تحمیلی، تحریم‌ها و فشارهای زیادی كه به ما وارد شده، باعث شده نوعی افسردگی پنهان در مردم به وجود بیاید و راه برون‌رفت از این افسردگی و غم اجتماعی، بهره گرفتن از ابزارهای طنز است.

 

وی با بیان اینكه باید مردم را شاد نگه داریم، گفت: اینكه مردم كم می‌خندند آفت بزرگی است. جامعه‌ای كه روحیه نداشته باشد در سایر زمینه ها هم نمی‌تواند موفق باشد. بنابراین باید از طرق گوناگون این روحیه شادی جمعی و فردی را به مردم تزریق كنیم.

 

برنده جایزه كتاب فصل اظهار داشت: یكی از بهترین فرصت‌هایی كه می‌توانیم شادی را در جامعه ایجاد كنیم، مناسبت‌های مذهبی است. ما غالبا حتی در مناسبت‌های مذهبی كه نیازی برای سوگواری نداشته باشد، از ایجاد فضاهای شاد غفلت می‌كنیم؛ در حالی كه می‌توان از این مناسبت‌ها برای شادی جمعی استفاده كرد.

 

وی تاكید كرد: در كشورهای عربی ماه رمضان را با شادی گره می‌زنند، مجالس معنوی و موعظه، همراه با برنامه های متنوع مختلف ایجاد می‌شود و مانند عید نوروز كه برای ما مهم است و كاملا خودمان را برای آن آماده می‌كنیم، خودشان را برای رسیدن ماه مبارك رمضان آماده می كنند.

 

بیابانكی با اشاره به ماه مبارك رمضان گفت: این ماه، ماهی است كه سرشار از شادی است؛ چراكه بزرگ‌ترین اتفاق یعنی نزول قرآن در آن رخ داده است و ماه بزرگی است كه می‌تواند توام با شادی و نشاط اجتماعی باشد. در سال‌های اخیر از این فضا استفاده شده و بعد از افطار در پارك‌ها با حضور مردم و هنرمندان، اجرای نمایش، خاطره گویی، موسیقی و بازارچه های مختلف نوعی پویایی در بین افراد جامعه ایجاد شده كه امیدواریم چنین حركت‌هایی تداوم پیدا كند.

 

این شاعر به استفاده از ظرفیت‌های طنز برای ایجاد تحرك در جامعه اشاره كرد و گفت: زبان طنز یكی از ابزارهایی است كه برای نشاط آفرینی می‌توان از آن استفاده كرد. بنابراین با در نظر گرفتن برنامه های طنز در این ماه عزیز، می‌توان به رشد معنوی، اخلاقی و فرهنگی جامعه كمك كرد.

 

 

 

 

 

منبع: پایگاه خبری حوزه هنری

 

 
 
 
 

نظرات

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  • دیدگاه سید شهیدان اهل قلم درباره موسیقی

    اگر دیدید موسیقی بر محتوا غلبه دارد، گوش نکنید

    . درباره موسیقی حداقل دو جور می‌شود بحث کرد؛ این دو جور، یکی بحث فقهی درباره موسیقی است که اصلا در حد بنده نیست و آدم‌هایی مثل ما اصلا نباید به خودشان اجازه بدهند که وارد بحث‌های فقهی شوند، مسایلی کاملا تخصصی است و به هیچ‌وجه در حیطه ما نیست. مسایل کاملا تخصصی به تحصیلاتی در همان زمینه احتیاج دارند. به این دلیل ...
  • دیدگاه شهید دكتر بهشتی درباره موسیقی

    آن موسیقی حرام است، که انسان را در مقابل گناه ‌بي‌پروا كند

    موسيقي‌ از نظر اسلام‌ بسم‌ الله‌ الرحمن‌ الرحيم‌ نامه‌ شما رسيد. در اين‌ نامه‌ درباره‌ چند مطلب‌ سوال‌ كرده ‌بوديد كه‌ لازم‌ دانستم‌ به‌ اين‌ سوالات‌ طي‌ نوار، پاسخ‌ مفصل‌تري‌ بدهم‌. خواهش‌ مي‌كنم‌ كه‌ نوار را گوش‌ كنيد تا اگر باز نكته‌اي‌ به‌ نظرتان‌ رسيد بپرسيد تا پاسخ‌ بدهم‌ و ضمناً نوار را هم‌ به‌ مركز اسلامي‌ هامبورگ برگردانيد، چون‌ اين‌گونه‌ نوارها معمولا اينجا ...
  • گزیده‌ای از نظرات رهبر انقلاب در مورد موسیقی

    خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟

        خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟ بنده گاهى اوقات که مى‌بینم نوجوانى را به تلویزیون مى‌آورند که از صداى خوبى برخوردار است، دلم مى‌لرزد که آیا بناست این نوجوان، فردا، پس فردا خواننده‌ى خوبِ جبهه‌ى مستضعفین و جبهه‌ى حق شود، یا قرار است به خود و مادر و پدرش پولى بدهند، بعد هم ببرندش و یک استودیوى مجّانىِ پر زرق و برق در اختیارش ...