علیرضا افتخاری در سال ۹۴ چه می‌کند؟
باشگاه هواداران
×

تخصص

تایخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۴


علیرضا افتخاری در سال ۹۴ چه می‌کند؟

امروز ۱۰ فروردین زادروز علیرضا افتخاری است. باید دید این خواننده در سال ۱۳۹۴ فعالیت‌هایش در عرصه موسیقی را چگونه دنبال می‌کند.

 

 

 

 

Eftekhari (1)راه‌نوا-   علیرضا افتخاری اواخر سال 92 بود که نخستین کنسرت رسمی در تمام دوران فعالیت هنریش را برگزار کرد. افتخاری پس از چند سال سکوت که هیچ اثری منتشر نکرده بود، آلبوم «پادشاه فصل‌ها» را منتشر و کنسرت آن را نیز در برج میلاد به روی صحنه برد. نمی‌توان نقش حسین پرنیا در بازگشت دوباره افتخاری به صحنه موسیقی را نادیده گرفت. پرنیا با آهنگسازی آلبوم «پادشاه فصل‌ها» زمینه حضور دوباره افتخاری در عرصه موسیقی را فراهم کرد.

 

افتخاری قرار بود در سال 93 کنسرتی در کرمانشاه برگزار کند که این کنسرت را به دلایلی لغو کرد. این خواننده دلیل لغو کنسرتش در کرمانشاه را احترام به مراسم بزرگداشت یکی از شهیدان کرمانشاه اعلام کرد.

 

امروز 10 فروردین زادروز علیرضا افتخاری است. باید دید این خواننده در سال 1394 فعالیت‌هایش در عرصه موسیقی را چگونه دنبال می‌کند.

 

علیرضا افتخاری زاده 10 فروردین 1337 در اصفهان است. وی به گفته خودش تاکنون خوانندگی بیش از 60 آلبوم موسیقی را بر عهده داشته است. افتخاری در سال 1389 موفق به اخذ نشان چهره‌های ماندگار شد.

 

این خواننده از 12 سالگی نزد تاج اصفهانی به یادگیری ردیف‌های آوازی پرداخت. پس از مدتی نیز همزمان به بهره گیری از محضر جلیل شهناز و حسن کسایی در زمینه ردیف‌های موسیقی سنتی مشغول شد. در سال 1357 در آزمون باربد و در محضر اساتیدی چون علی اکبر خان شهنازی، داریوش صفوت، علی تجویدی و… موفق به کسب رتبه نخست گشت. از سال 1360 پس از درگذشت تاج اصفهانی نزد دادبه به ادامه تعلیم موسیقی پرداخت. در سال 1362 اولین آلبوم خود را به توصیه فرامرز پایور با نام «آتش دل» و به یاد استاد فقیدش تاج اصفهانی منتشر کرد.

 

پس از آن آثار او از صدا و سیمای ایران به صورت مرتب پخش شده و کنسرت‌های مختلفی در کشورهایی چون ژاپن، آلمان، کانادا و انگلستان برگزار نمود. وی در طول سه دهه فعالیت حرفه‌ای خود، تاکنون موفق به انتشار بیش از 60 آلبوم موسیقی در سبکهای سنتی، ارکسترال و تلفیقی با همکاری هنرمندانی چون پرویز مشکاتیان، حسین علیزاده، فریدون خوشنود، علی تجویدی، عباس خوشدل، محمدعلی کیانی‌نژاد، جهانبخش پازوکی، جلال ذوالفنون، هابیل علیف، فریدون شهبازیان، کامبیز روشن‌روان و… شده‌است.

 

از آلبوم‌های معروف او می‌توان به مقام صبر، راز و نیاز، سروسیمین، شور عشق، نیلوفرانه، یاد استاد، سرمستان، مستانه، امان از جدایی، قلندروار و صیاد اشاره نمود.

 

علیرضا افتخاری خواننده پرفروش‌ترین و پر مخاطب‌ترین آلبوم تاریخ موسیقی ایران یعنی نیلوفرانه 1 است.

 

 

 

منبع: خبرگزاری تسنیم

نظرات

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  • دیدگاه سید شهیدان اهل قلم درباره موسیقی

    اگر دیدید موسیقی بر محتوا غلبه دارد، گوش نکنید

    . درباره موسیقی حداقل دو جور می‌شود بحث کرد؛ این دو جور، یکی بحث فقهی درباره موسیقی است که اصلا در حد بنده نیست و آدم‌هایی مثل ما اصلا نباید به خودشان اجازه بدهند که وارد بحث‌های فقهی شوند، مسایلی کاملا تخصصی است و به هیچ‌وجه در حیطه ما نیست. مسایل کاملا تخصصی به تحصیلاتی در همان زمینه احتیاج دارند. به این دلیل ...
  • دیدگاه شهید دكتر بهشتی درباره موسیقی

    آن موسیقی حرام است، که انسان را در مقابل گناه ‌بي‌پروا كند

    موسيقي‌ از نظر اسلام‌ بسم‌ الله‌ الرحمن‌ الرحيم‌ نامه‌ شما رسيد. در اين‌ نامه‌ درباره‌ چند مطلب‌ سوال‌ كرده ‌بوديد كه‌ لازم‌ دانستم‌ به‌ اين‌ سوالات‌ طي‌ نوار، پاسخ‌ مفصل‌تري‌ بدهم‌. خواهش‌ مي‌كنم‌ كه‌ نوار را گوش‌ كنيد تا اگر باز نكته‌اي‌ به‌ نظرتان‌ رسيد بپرسيد تا پاسخ‌ بدهم‌ و ضمناً نوار را هم‌ به‌ مركز اسلامي‌ هامبورگ برگردانيد، چون‌ اين‌گونه‌ نوارها معمولا اينجا ...
  • گزیده‌ای از نظرات رهبر انقلاب در مورد موسیقی

    خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟

        خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟ بنده گاهى اوقات که مى‌بینم نوجوانى را به تلویزیون مى‌آورند که از صداى خوبى برخوردار است، دلم مى‌لرزد که آیا بناست این نوجوان، فردا، پس فردا خواننده‌ى خوبِ جبهه‌ى مستضعفین و جبهه‌ى حق شود، یا قرار است به خود و مادر و پدرش پولى بدهند، بعد هم ببرندش و یک استودیوى مجّانىِ پر زرق و برق در اختیارش ...