حاج حبیبالله معلمی استادم بودند
راهنوا- آئین اختتامیه دوازدهمین همایش ادبی «سوختگان وصل» روز قبل با حضور سعید حدادیان دبیر این همایش، حجتالاسلام ابوترابی نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی، حجتالاسلام کلانتری مسئول نهاد نماینده رهبری در دانشگاه تهران، حجتالاسلام رجالی قائم مقام نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، فرزاد جمشیدی، حاج صادق آهنگران، علیرضا قزوه، مرتضی امیری اسفندقه، ناصر فیض و جمعی از اهالی فرهنگ و ادب در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد.
در این مراسم حاج صادق آهنگران مداح و مرثیهخوان 8 سال دفاع مقدس بیان داشت: حاج حبیبالله معلمی استادم بودند یعنی زندگی من را در وهله نخست خدا و سپس استاد معلمی عوض کرد.
وی اضافه کرد: در اوایل جنگ دوستان میدیدند که بنده نوحه و شعر حماسی میخوانم استاد معلمی فرزندی داشتند به نام سیفالله که استاد قرآن بود در زمان جنگ تبلیغات سپاه و جهاد ادغام شده بود. یک روز فرزند استاد معلمی گفت دوست دارید برایتان شعر بخوانم و بنده در معذوریت قرار گرفتم و گفتم بخوانید او نیز گفت پس شعرم را با سبک بخوان چند روز بعد او گفت که این اشعار را پدرم سروده است.
آهنگران ادامه داد: فردای آن روز آقای معلمی گفت که بچههای هویزه خسته شدهاند چرا که عملیاتی صورت نگرفته است شما میتوانید به آنجا آمده و برایشان مرثیهخوانی کنید در آن زمان شهید علمالهدی در حال جمعآوری عشایر آزاد بود که آنها را پیش امام (ره) ببرد که کار او نیز بسیار سخت به شمار میرفت. سهشنبه شب به هویزه رفتم و اولین اجرایم را در هویزه اتفاق افتاد و دومین بار نیز در جماران اجرا داشتم.
وی افزود: در نخستین اجرایم به جز 3 نفر همه رزمندگان شهید شدند در آن زمان که مرثیهسرایی میکردم حدود 20 دقیقه رزمندگان در خاموشی خودشان گریه میکردند و در اوایل جنگ بود که شهید علمالهدی گفت آیا حاضری نزد امام آمده و برای ایشان نیز بخوانید بنده نیز به عشق زیارت امام (ره) به جماران رفتم.
براساس این گزارش، در این مراسم علیرضا قزوه، ناصر فیض، هادی خورشاهیان، سیدمحمد حسینی، عطیه السادات حجتی، فاطمه بیرامی، مصطفی محدثی خراسانی و جمعی از شاعران اهل بیت (ع) به قرائت اشعاری درباره شهید و شهدا پرداختند و در پایان مراسم نیز اسماعیل امینی و محبوبه معراجیپور به قرائت بیانیه بخش شعر و داستان دوازدهمین همایش سوختگان وصل پرداختند.
منبع: خبرگزاری فارس
نظرات