ورود به دوره‌‌ای جدید از تولید هنر انقلابی
باشگاه هواداران
×

تخصص

تایخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۳


گفتگو با پیروز ارجمند

ورود به دوره‌‌ای جدید از تولید هنر انقلابی

مدیرکل دفتر موسیقی ارشاد از پخش کلیپ‌های جایزه ققنوس در جشنواره فجر خبر داد و گفت: هنرمندانی که در «ققنوس» جایزه گرفتند عموما هنرمندان ارزشی و خوب بودند. استقبال داوران و مردم نیز نشان داد اکنون وارد دوره جدیدی از تولید هنر انقلابی شده‌ایم.

 

 

 

 

139305211429374913399314راه‌نوا- «پیروز ارجمند» مدیر کل دفتر موسیقی ارشاد در گفت‌وگویی با اشاره به برگزاری جشنواره سرود شاهد گفت: مجموعه فرزندان شاهد، ایثارگر و آزادگان قابلیت‌های خوبی در عرصه سرود دارند اما مدتی است جشنواره سرود شاهد و ایثارگر برگزار نشده است. سرود آزادگان نیز هیچ‌گاه برگزار نشده بود که امسال همزمان با جشنواره موسیقی فجر این اتفاق خوب با همکاری اداره کل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: سرود شاهد بخشی از قابلیت‌های سرود انقلاب اسلامی است که در برگزاری آن دفتر موسیقی ارشاد مشارکت می‌کند. امیدواریم در این جشنواره، توانایی‌های این عزیزان بروز یابد.

 

ارجمند خاطر نشان کرد: این جشنواره از ۲۸ بهمن ماه تا یک اسفند در ساری برگزار خواهد شد. اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران در برگزاری این جشنواره همکاری‌های خوبی دارد. حدود صد شرکت کننده در این جشنواره حضور دارند که آثارشان مورد داوری قرار ‌می‌گیرد و امیدواریم در تولید آثار آزادگان دفاع مقدس هم نقش داشته باشیم.

 

مدیر کل دفتر موسیقی ارشاد در بخش دیگری از این گفت‌وگو به پخش آثار برگزیده جایزه «ققنوس» در جشنواره موسیقی فجر اشاره کرد و گفت: جایزه «ققنوس» نتیجه رویکرد جدید دفتر موسیقی در استفاده از قابلیت رسانه‌های نوین بود. ما برای استفاده از همه ظرفیت‌های نوین به فکر جشنواره‌‌ای با رویکرد تولید نماهنگ‌ شدیم که جایزه ققنوس را کلید زدیم و آثار شاخصی هم به دبیرخانه رسید.

 

وی تولید آثار اختصاصی هنرمندان برای این جایزه را نکته جالب اولین جایزه ققنوس دانست و گفت: سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه ثابت کرد که بخش خصوصی و هنرمندان علاقمند سرمایه گذاری و تلاش برای مباحث ارزشی هستند. متاسفانه تا به امروز نتوانستیم قابلیت‌های این حوزه را به فعلیت درآوریم.

 

ارجمند تصریح کرد: هنرمندانی که در این جشنواره جایزه گرفتند عموما از هنرمندان ارزشی و خوب بودند. استقبال داوران و مردم نیز نشان داد، اکنون وارد دوره جدیدی از تولید هنر انقلابی شده‌ایم.

 

وی عنوان کرد: از کلیپ‌های برگزیده جایزه ققنوس در ایام جشنواره موسیقی فجر استفاده خواهیم کرد و در آینده این آثار در قالب یک مجموعه برای استفاده عموم منتشر خواهد شد.

 

وی در پایان نیز درباره ساخت قطعه موسیقی پیامبراکرم(ص) به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی گفت: برای معرفی پیامبراسلام(ص) به جهان کاری را به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی برای ارکستر ملی نوشتم که آقای “علیرضا وکیلی منش” خوانندگی بخش سنتی را بر عهده داشت و دو خواننده عربی و انگلیسی دیگر بخش‌های آن را اجرا می‌کنند. این کار به مدت ۷ دقیقه تولید شد و شعر آن را “حامد حسین‌خانی” سرود که در ایام جشنواره رونمایی خواهد شد.

 

 

 

 

 

نظرات

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  • دیدگاه سید شهیدان اهل قلم درباره موسیقی

    اگر دیدید موسیقی بر محتوا غلبه دارد، گوش نکنید

    . درباره موسیقی حداقل دو جور می‌شود بحث کرد؛ این دو جور، یکی بحث فقهی درباره موسیقی است که اصلا در حد بنده نیست و آدم‌هایی مثل ما اصلا نباید به خودشان اجازه بدهند که وارد بحث‌های فقهی شوند، مسایلی کاملا تخصصی است و به هیچ‌وجه در حیطه ما نیست. مسایل کاملا تخصصی به تحصیلاتی در همان زمینه احتیاج دارند. به این دلیل ...
  • دیدگاه شهید دكتر بهشتی درباره موسیقی

    آن موسیقی حرام است، که انسان را در مقابل گناه ‌بي‌پروا كند

    موسيقي‌ از نظر اسلام‌ بسم‌ الله‌ الرحمن‌ الرحيم‌ نامه‌ شما رسيد. در اين‌ نامه‌ درباره‌ چند مطلب‌ سوال‌ كرده ‌بوديد كه‌ لازم‌ دانستم‌ به‌ اين‌ سوالات‌ طي‌ نوار، پاسخ‌ مفصل‌تري‌ بدهم‌. خواهش‌ مي‌كنم‌ كه‌ نوار را گوش‌ كنيد تا اگر باز نكته‌اي‌ به‌ نظرتان‌ رسيد بپرسيد تا پاسخ‌ بدهم‌ و ضمناً نوار را هم‌ به‌ مركز اسلامي‌ هامبورگ برگردانيد، چون‌ اين‌گونه‌ نوارها معمولا اينجا ...
  • گزیده‌ای از نظرات رهبر انقلاب در مورد موسیقی

    خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟

        خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟ بنده گاهى اوقات که مى‌بینم نوجوانى را به تلویزیون مى‌آورند که از صداى خوبى برخوردار است، دلم مى‌لرزد که آیا بناست این نوجوان، فردا، پس فردا خواننده‌ى خوبِ جبهه‌ى مستضعفین و جبهه‌ى حق شود، یا قرار است به خود و مادر و پدرش پولى بدهند، بعد هم ببرندش و یک استودیوى مجّانىِ پر زرق و برق در اختیارش ...