نهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی قروه به ایستگاه آخر رسید
باشگاه هواداران
×

تخصص

تایخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۵


با معرفی آثار برتر؛

نهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی قروه به ایستگاه آخر رسید

قطار نهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی قروه با معرفی ۲۳ اثر برگزیده در بخش های شعر، مقاله و قرائت از میان ۳۳۷ شرکت کننده با تلفیق هنر و مذهب به ایستگاه آخر رسید.

 

 

 

۲۲۱۱۶۴۰راه‌نوا- بعد از ظهر روز گذشته نهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی قروه با معرفی نفرات برتر در مجتمع سینما فردوسی به ایستگاه آخر رسید و به کار خود پایان داد.

 

 این کنگره که در شانزدهم مرداد ماه سال جاری فراخوان آن منتشر شد با تمدید ده روزه پذیرای علاقمندان شعر و فرهنگ از سراسر ایران بود.

 

 در نهمین کنگره شعر عاشورایی ۳۳۷ شاعر و نویسنده و پژوهشگر با ارسال ۸۰۵ اثر شرکت کرده بودند که از تعداد آثار ارسال ۵۴۰ اثر به مراحله نهایی راه یافته بودند.

 

داوری نهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی قروه را در بخش شعر فارسی، کُردی و ترکی عبدالجبار کاکایی، فاطمه راکعی، جواد محدثی خراسانی و منصور دولتی، در بخش مقاله عبدالسلام کریمی، کامران فتح الهی و محمد نخعی بر عهده داشتند.

 

هیئت داوران در بیانیه ای نوآوری و ارائه یافته های نو، میزان اثرگذاری در خواننده، استدلال علمی نگارنده، چگونگی طرح موضوع و بیان مسئله، توزیع و پردازش متعادل مطالب، ارتباط منطقی با مخاطب، استفاده مطلوب از منابع اصلی و جدید و گستردگی آن، رعایت شیوه های نگارش و اصول ویراستاری علمی و به کارگیری مناسب اصطلاحات و واژگان را از جمله مؤلفه های منتخب برای بخش های مختلف کنگره دانست.

 

به انتخاب هیئت داوران برگزیدگان نهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی قروه از مجموع آثار ارسالی در دو بخش شعر بزرگسالان و جوان ۶ اثر را حایز رتبه و شایسته تجلیل دانست که در بخش جوانان پیمان طالبی از تهران، محسن کاویانی از قم و حسین طاهری از زنجان به ترتیب مقام های اول تا سوم را از آن خود کردند و در بخش بزرگسالان مهدی جهاندار ملک آبادی از اصفهان، آرش پور علیزاده از رشت و محمد فرخ طلب فومنی از صومعه سرا به ترتیب حایز رتبه های برتر شدند. 

 

هیئت داوران مقام های اول تا سوم بخش ویژه در زبان های محلی کُردی و ترکی را از آنِ علیرضا رجب علیزاده از کاشان، حسن آخوندی از تهران، یزدان بابایی از کرمانشاه و هادی مؤمنی از لرستان اعلام کردند.

 

در بخش مقالات با در نظر گرفتن پارامترهای تعیین شده مقام های اول تا سوم به صورت مشترک به ترتیب به گلی حجت فر و زهرا شیخ وند هر دو از سیستان و بلوچستان، علیرضا کیانی فر و گلنار عظیمی هر دو از خراسان رضوی و سکینه ملاولی و سمیه خداویسی هر دو از شهرستان قروه تعلق گرفت.

 

در این دوره از کنگره از ۱۰ شرکت کننده در بخش قرائت و خانواده شهید مدافع حرم منوچهر سعیدی تجلیل شد.

 

بدین ترتیب پرونده نهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی قروه بسته شد و این سرآغاز بازگشایی دروازه های دهمین دوره از کنگره شد.

 

 

 

 

منبع: مهر

نظرات

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  • دیدگاه سید شهیدان اهل قلم درباره موسیقی

    اگر دیدید موسیقی بر محتوا غلبه دارد، گوش نکنید

    . درباره موسیقی حداقل دو جور می‌شود بحث کرد؛ این دو جور، یکی بحث فقهی درباره موسیقی است که اصلا در حد بنده نیست و آدم‌هایی مثل ما اصلا نباید به خودشان اجازه بدهند که وارد بحث‌های فقهی شوند، مسایلی کاملا تخصصی است و به هیچ‌وجه در حیطه ما نیست. مسایل کاملا تخصصی به تحصیلاتی در همان زمینه احتیاج دارند. به این دلیل ...
  • دیدگاه شهید دكتر بهشتی درباره موسیقی

    آن موسیقی حرام است، که انسان را در مقابل گناه ‌بي‌پروا كند

    موسيقي‌ از نظر اسلام‌ بسم‌ الله‌ الرحمن‌ الرحيم‌ نامه‌ شما رسيد. در اين‌ نامه‌ درباره‌ چند مطلب‌ سوال‌ كرده ‌بوديد كه‌ لازم‌ دانستم‌ به‌ اين‌ سوالات‌ طي‌ نوار، پاسخ‌ مفصل‌تري‌ بدهم‌. خواهش‌ مي‌كنم‌ كه‌ نوار را گوش‌ كنيد تا اگر باز نكته‌اي‌ به‌ نظرتان‌ رسيد بپرسيد تا پاسخ‌ بدهم‌ و ضمناً نوار را هم‌ به‌ مركز اسلامي‌ هامبورگ برگردانيد، چون‌ اين‌گونه‌ نوارها معمولا اينجا ...
  • گزیده‌ای از نظرات رهبر انقلاب در مورد موسیقی

    خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟

        خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟ بنده گاهى اوقات که مى‌بینم نوجوانى را به تلویزیون مى‌آورند که از صداى خوبى برخوردار است، دلم مى‌لرزد که آیا بناست این نوجوان، فردا، پس فردا خواننده‌ى خوبِ جبهه‌ى مستضعفین و جبهه‌ى حق شود، یا قرار است به خود و مادر و پدرش پولى بدهند، بعد هم ببرندش و یک استودیوى مجّانىِ پر زرق و برق در اختیارش ...