ما را شریک دردهای خود بدان
باشگاه هواداران
×

تخصص

تایخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۴


به بهانه سکوت محسن چاوشی

ما را شریک دردهای خود بدان

هادی حق پرست
محسن چاوشی وقتی اولین اثرش نفرین را منتشر کرد، همه او را اهل ادا و اطفار یا تقلید خواندند. او را آقای خاص لقب دادند، و چاوشی نیز در طول این سالها این تصورات را عوض کرد. در هفته های اخیر با دو گفتگو منتشر شده از او بر حرف ها و گمان ها راجع به خود و برنامه هایش مانند کنسرت اجرا نکردن خطی آبی و قرمز کشید.

 

 

chavoshi-2-247x370راه نواهادی حق پرست | محسن چاوشی وقتی اولین اثرش نفرین را منتشر کرد، همه او را اهل ادا و اطفار یا تقلید خواندند. او را آقای خاص لقب دادند، و چاوشی نیز در طول این سالها این تصورات را عوض کرد. در هفته های اخیر با دو گفتگو منتشر شده از او بر حرف ها و گمان ها راجع به خود و برنامه هایش مانند کنسرت اجرا نکردن خطی آبی و قرمز کشید.

 

او ثابت کرد که یک خواننده معمولی مانند دیگران نیست و تنها برای دیده شدن به سراغ موسیقی و هنر نیامده است. او هیچ گاه در طول فعالیت موسیقایی خود همچون دیگران برای عقده گشایی و اثبات خود برای خود و مردم کنسرت برگزار نکرد، ‌البته منظور این نیست که هر کسی از اجرای کنسرت منظوری غیر از هنر و موسیقی دارد،‌ بلکه مقصود این است که محسن چاوشی از برگزار نکردن کنسرت هدف هنری و موسیقایی دارد. چاوشی به دنبال این نیست که روی سن توجه و نگاه های دیگران را به خود جلب کند. او برای نگاه مخاطبانش احترام قائل است.

 

او در دلش از جنگ خاطره دارد. او اهل خرمشهر است. «خونین شهر، شقایقی خونین رنگ که داغ جنگ بر سینه دارد. آنجا که ویرانه هایش قفسی در هم شکسته است که راه آسمان را گشوده اند».

 

محسن چاوشی درد دارد. درد شقایق های آتش گرفته زادگاهش. محسن عاشق است و با سکوت خود در برابر همه تیرهایی که به سویش از کمان دهان های لق رها می کنند، از دل های عاشق مراقبت میکند و می خواهد که هم دردشان باشد.

 

پس محسن چاوشی، همان است که هست و همان می خواند که در دل دارد، دردهایش را. دردهایی که ریشه در کودکی اش دارند. و همه مشتاقانش نیز شریک دردهایش هستند.

 

 

 

 

نظرات

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  • دیدگاه سید شهیدان اهل قلم درباره موسیقی

    اگر دیدید موسیقی بر محتوا غلبه دارد، گوش نکنید

    . درباره موسیقی حداقل دو جور می‌شود بحث کرد؛ این دو جور، یکی بحث فقهی درباره موسیقی است که اصلا در حد بنده نیست و آدم‌هایی مثل ما اصلا نباید به خودشان اجازه بدهند که وارد بحث‌های فقهی شوند، مسایلی کاملا تخصصی است و به هیچ‌وجه در حیطه ما نیست. مسایل کاملا تخصصی به تحصیلاتی در همان زمینه احتیاج دارند. به این دلیل ...
  • دیدگاه شهید دكتر بهشتی درباره موسیقی

    آن موسیقی حرام است، که انسان را در مقابل گناه ‌بي‌پروا كند

    موسيقي‌ از نظر اسلام‌ بسم‌ الله‌ الرحمن‌ الرحيم‌ نامه‌ شما رسيد. در اين‌ نامه‌ درباره‌ چند مطلب‌ سوال‌ كرده ‌بوديد كه‌ لازم‌ دانستم‌ به‌ اين‌ سوالات‌ طي‌ نوار، پاسخ‌ مفصل‌تري‌ بدهم‌. خواهش‌ مي‌كنم‌ كه‌ نوار را گوش‌ كنيد تا اگر باز نكته‌اي‌ به‌ نظرتان‌ رسيد بپرسيد تا پاسخ‌ بدهم‌ و ضمناً نوار را هم‌ به‌ مركز اسلامي‌ هامبورگ برگردانيد، چون‌ اين‌گونه‌ نوارها معمولا اينجا ...
  • گزیده‌ای از نظرات رهبر انقلاب در مورد موسیقی

    خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟

        خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟ بنده گاهى اوقات که مى‌بینم نوجوانى را به تلویزیون مى‌آورند که از صداى خوبى برخوردار است، دلم مى‌لرزد که آیا بناست این نوجوان، فردا، پس فردا خواننده‌ى خوبِ جبهه‌ى مستضعفین و جبهه‌ى حق شود، یا قرار است به خود و مادر و پدرش پولى بدهند، بعد هم ببرندش و یک استودیوى مجّانىِ پر زرق و برق در اختیارش ...