«عصر هنر انقلاب»
باشگاه هواداران
×

تخصص

تایخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۳


تجلیل از دکتر محمدرضا سنگری در

«عصر هنر انقلاب»

سومین برنامه از سلسله برنامه‌های عصر هنر انقلاب که به تجلیل از چهره‌های فرهنگی و هنری جبهه فرهنگی انقلاب می‌پردازد، در برنامه آتی خود تجلیل از دکتر محمدرضا سنگری، شاعر و پژوهشگر ادبی و عاشورایی را در دستور کار دارد.

 

 

 

 

904666_880راه‌نوا- سومین برنامه از سلسله برنامه‌های عصر هنر انقلاب که به تجلیل از چهره‌های فرهنگی و هنری جبهه فرهنگی انقلاب می‌پردازد، در برنامه آتی خود تجلیل از دکتر محمدرضا سنگری، شاعر و پژوهشگر ادبی و عاشورایی را در دستور کار دارد.

 

در این مراسم چهره‌های مختلف فرهنگی، هنری و ادبی جبهه فرهنگی انقلاب حضور دارند. صادق آهنگران و سعید حدادیان از جمله این افراد هستند. دکتر علیرضا کمره‌‎ای، دکتر محمدرضا ترکی، دکتر فریدون اکبری، دکتر حسین‌علی قبادی، دکتر محمود اکرامی و عبدالحریم سعیدی‌راد از دیگر چهره‌های ادبی حاضر در این مراسم هستند.

 

محمدرضا سنگری در آبان 1333 در خانواده‌ای ضعیف و مذهبی شوش به دنیا آمد. وی فارغ‌التحصیل دکترای زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران می‌باشد. شعرهای سنگری تاکنون به صورت پراکنده در برخی از نشریات چاپ شده است. او تا به امروز در بسیاری از همایشهای سراسری شعر دفاع مقدس و شبهای شعر دفاع و مقاومت حضور داشته و در جلسات متعدد آن به نقد و بررسی شعر دفاع مقدس و ادبیات پایداری پرداخته است.

 

کتاب «بررسی ادبیات منظوم دفاع مقدس» این نویسنده که در سه جلد نوشته شده به عنوان برترین کتاب سال دفاع مقدس شناخته شده است. گفتنی است دکتر سنگری در حال حاضر ساکن تهران است و ضمن تدریس در دانشگاهها، سردبیر مجله رشد زبان و ادبیات فارسی و مجله تربیت می‌باشد و با سازمان پژوهش و تألیف کتب درسی هم همکاری دارد. سنگری از شاعران و نویسندگان پرکار معاصر است ولی بیشتر در زمینه‌ نثر ادبی کار می‌کند.

 

«سوگ سرخ»، «پنجره معصوم»، «یادهای سبز»، «گلبرگ‌ها»، «یک جرعه تشنگی»، «سلام موعود»، «چهل روز عاشقانه»، «نقد و تحلیل ادبیات منظوم دفاع مقدس» در سه جلد و «پیوند دو فرهنگ ادبیات معاصر» از جمله آثار مهم منتشر شده سنگری است. به این کارنامه باید تألیف 30 جلد از کتاب‌های درسی از ابتدایی تا دبیرستان را نیز اضافه کرد.

 

سومین «عصر هنر انقلاب»، ساعت 15 یکشنبه 26 بهمن‌ماه در محل نخلستان سازمان هنری رسانه‌ای اوج واقع در خیابان آیت‌الله طالقانی، خیابان شهید برادران مظفر شمالی، شماره 98 سازمان هنری رسانه‎ای اوج برگزار می‌شود.

 

 

 

 

نظرات

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  • دیدگاه سید شهیدان اهل قلم درباره موسیقی

    اگر دیدید موسیقی بر محتوا غلبه دارد، گوش نکنید

    . درباره موسیقی حداقل دو جور می‌شود بحث کرد؛ این دو جور، یکی بحث فقهی درباره موسیقی است که اصلا در حد بنده نیست و آدم‌هایی مثل ما اصلا نباید به خودشان اجازه بدهند که وارد بحث‌های فقهی شوند، مسایلی کاملا تخصصی است و به هیچ‌وجه در حیطه ما نیست. مسایل کاملا تخصصی به تحصیلاتی در همان زمینه احتیاج دارند. به این دلیل ...
  • دیدگاه شهید دكتر بهشتی درباره موسیقی

    آن موسیقی حرام است، که انسان را در مقابل گناه ‌بي‌پروا كند

    موسيقي‌ از نظر اسلام‌ بسم‌ الله‌ الرحمن‌ الرحيم‌ نامه‌ شما رسيد. در اين‌ نامه‌ درباره‌ چند مطلب‌ سوال‌ كرده ‌بوديد كه‌ لازم‌ دانستم‌ به‌ اين‌ سوالات‌ طي‌ نوار، پاسخ‌ مفصل‌تري‌ بدهم‌. خواهش‌ مي‌كنم‌ كه‌ نوار را گوش‌ كنيد تا اگر باز نكته‌اي‌ به‌ نظرتان‌ رسيد بپرسيد تا پاسخ‌ بدهم‌ و ضمناً نوار را هم‌ به‌ مركز اسلامي‌ هامبورگ برگردانيد، چون‌ اين‌گونه‌ نوارها معمولا اينجا ...
  • گزیده‌ای از نظرات رهبر انقلاب در مورد موسیقی

    خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟

        خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟ بنده گاهى اوقات که مى‌بینم نوجوانى را به تلویزیون مى‌آورند که از صداى خوبى برخوردار است، دلم مى‌لرزد که آیا بناست این نوجوان، فردا، پس فردا خواننده‌ى خوبِ جبهه‌ى مستضعفین و جبهه‌ى حق شود، یا قرار است به خود و مادر و پدرش پولى بدهند، بعد هم ببرندش و یک استودیوى مجّانىِ پر زرق و برق در اختیارش ...