موسیقی نواحی قابلیت به روز شدن دارد
راهنوا- آریا عظیمی نژاد درباره تاثیر موسیقیهای نواحی در برنامههای فرهنگی افزود: موسیقیهای زیبای محلی ما با نغمات مذهبی عجین شده و پیوند ناگسستنی دارد. از آنجایی که انسان با موسیقی ارتباط بهتری برقرار می کند، می توان گفت تاثیر این هنر به مراتب بیشتر از یک سخنرانی است و حتی اگر به همراه کلام به کار برده شود تاثیرگذاری کلام را چندین برابر خواهد کرد.
وی درباره جایگاه موسیقی سنتی در بین مردم توضیح داد: متاسفانه با رشد تکنولوژی و مشغله بیشتر مردم، از طرفداران موسیقی نواحی کاسته شده است و مردم تصور میکنند این گونه از موسیقی ها کاربرد خود را از دست داده به همین جهت از آثار پاپ استقبال بیشتری می کنند.
عظیم نژاد توضیحات خود را اینگونه تکمیل کرد: در این بین وظیفه من به عنوان آهنگساز توجه بیشتر به این نوع موسیقی و استفاده از آن در فرم های جدید و متفاوت است. خوشبختانه این اتفاق در آهنگسازی سریال پایتخت رخ داد و به صورت ناخودآگاه موسیقی نواحی به مخاطبان سریال پرطرفدار پایتخت معرفی شد.
وی ادامه داد: در سریال پایتخت1 موسیقیهای کتولی به مردم معرفی شد، در پایتخت 2 موسیقی کتولی با موسیقی محلی هرمزگان ادغام شد و در پایتخت3 موسیقی کتولی و مازندرانی تلفیق و به مردم معرفی شد. تمام تلاش من در این سریال این بود که بگویم این موسیقی به هیچ عنوان زیرخاکی و غیرقابل مصرف نیست و میتوان آن را به بهترین شکل به روز کرد.
آهنگساز سریال پایتخت، م مثل مادر، طلا و مس درباره جشنواره شهر خدا نیز توضیح داد: امروز بسیار خوشحال هستم که چنین فضای با نشاطی با بهرهگیری از موسیقی نواحی و بومی برای شهروندان پایتخت ایجاد شده است و مردم میتوانند شب به یادماندنی در یادمان ملی ایرانیان داشته باشند.
منبع: خبرگزاری نسیم
نظرات