مستند «162»: نقد رویکردهای حاکم بر رسانه ملی
راهنوا- مستند «162» برای اولین بار به نقد رویکردهای حاکم بر رسانه ملی پرداخته است. این مستند با نگاهی به رسالت و وظیفه این رسانه مهم و تاثیرگذار، رویکردهای رسانه ملی را از جنبههای مختلفی مانند خانواده، نفاق رسانهای، الگوسازی، ترویج موسیقی و ترویج اباحهگری مورد بررسی قرار داده است. برای این کار ویژهبرنامههای نوروزی صدا و سیما که یکی از پربینندهترین برنامههای رسانه ملی در طول سال است، مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) تلاش کرده است با ساخت و تولید مستند “162” این رویکردها را به چالش بکشد. با این حال به منظور رعایت انصاف، از مدیران رسانه ملی هم دعوت به عمل آمده تا در همین مستند بتوانند نظراتشان را بیان کنند اما پاسخی دریافت نشد.
در این مستند نسبت به حضور خوانندگانی چون فریدون آسرایی، رضا صادقی، حمید عسگری، شهرام شکوهی و… در شب سال تحویل در تلویزیون نقد صورت گرفت و تصاویری نیز از حضور این افراد در کنسرتهایشان پخش شد.
همینطور حضور خنده بازاریها در برنامه و آواز خوانی و بشکن زدن مجری و مهمانان در برنامه سال تحویل شبکه سه نیز از دیگر موارد مورد نقد مستند نامبرده بود.
این مستند به تهیه کنندگی علی فروغی اصل در بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) تولید شده و وحید گرایلی مدیر تولید، امید آریا تدوینگر، مسعود کریمی راوی و سینا معتضدی نویسنده آن است.
در ادامه میتوانید قسمتی از مستند «162»را مشاهده و دانلود نمایید.
نظرات