دست‌نوشته‌های مرحوم «حبیب‌الله معلمی» در موزه دفاع مقدس قرار می‌گیرد
باشگاه هواداران
×

تخصص

تایخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۵


به همراه زندگی‌نامه مصور این شاعر انقلاب

دست‌نوشته‌های مرحوم «حبیب‌الله معلمی» در موزه دفاع مقدس قرار می‌گیرد


فرزند مرحوم حبیب‌الله معلمی از انتشار دست نوشته‌های پدرش و قرار گرفتن آن در موزه دفاع مقدس خبرداد و گفت: مجموعه خاطرات و دست‌نوشته‌های پدرم قرار است در بخشی از موزه دفاع مقدس قرار گیرد و زندگینامه مصوری از ایشان منتشر شود.

 

 

۵راه‌نوا- سیف الله معلمی فرزند حبیب الله معلمی شاعر نوحه‌های انقلابی و دفاع مقدس در گفت‌وگویی پیرامون انتشار مجموعه اشعار پدرش اظهار داشت: در حال آماده سازی و مهیا کردن دیوانی از اشعار پدرم هستیم.

 

وی در ادامه با بیان اینکه حاج حبیب الله پنج دیوان منتشر شده دارد و در کنار آن بسیاری از اشعارش همچنان چاپ نشده باقی است گفت: شور عاشورا، خیمه گاه نور، وادی عشق، گلواژه ماتم، پیام خون، منتشر شده اند اما در کنار این بسیاری از اشعار در موضوعات دفاع مقدس در انتظار چاپ هستند.

 

فرزند این شاعر انقلابی در ادامه با بیان اینکه در نظر داریم در مورد هر یک از معصومین یا ائمه به شکل مستقل اشعار ایشان را منتشر کنیم توضیح داد: بنا داریم مثلا با محوریت حضرت زینب(س) اشعار ایشان را در قالب یک دیوان چاپ کنیم.

 

معلمی همچنین از گردآوری خاطرات، مصاحبه با مداحان و سرداران پیرامون پدرش اشاره کرد و ابراز داشت: زندگی نامه مصور حاج حبیب الله معلمی در دست گردآوری است در این مجموعه مصاحبه‌هایی با مداحانی چون آهنگران، کویتی پور و تعدادی از سرداران دوران دفاع مقدس صورت گرفته است که در کنار خاطرات و تصاویر ایشان چاپ می‌شود.

 

فرزند این شاعر همچنین به اختصاص بخشی در موزه دفاع مقدس به حاج حبیب‌الله معلمی اشاره کرد و متذکر شد: در صدد هستیم تعداد زیادی از تصاویر مرحوم معلمی در کنار رزمندگان و سردارهای دوران دفاع مقدس را در موزه دفاع مقدس قرار دهیم. در کنار این تصاویر دست‌نوشته های پدرم نیز قرار می‌گیرد.

 

گفتنی است، حبیب الله معلمی فرزند نصیر سال ۱۳۰۵ شمسی در شهرستان رامهرمز دیده به جهان گشود. وی دروس ابتدایی را در مکتبخانه گذراند و ادامه‌ آن را تا سیکل قدیم پی گرفت و پدرش که معلم قرآن بود او را با این کتاب آسمانی آشنا کرد.

 

معلمی در سال ۱۳۴۰ از رامهرمز به اهواز مهاجرت کرد و در زمینی در کنار رودخانه کارون و در کیانپارس کنونی کشاورزی می کرد. با آغاز جنگ تحمیلی در اهواز به عنوان یکی از مهمترین شهرهای جنگی ایران در فرصتهای بسیاری همراه با فرزندانش در سنگرهای دفاع هم حضور داشت و همزمان به سرودن اشعار نیز می پرداخت.

 

عمده سروده‌های وی توسط صادق آهنگران، مداح نام ‌آشنای جبهه‌ها اجرا شده است. بیشتر اشعار معلمی در کتاب «خونین نامه‌ عاشقان حسین» در دو جلد و در زمان جنگ توسط انتشارات سپاه پاسداران چاپ و منتشر شد، کتاب شعر «وادی عشق» نیز از کارهای اوست.

 

 

 

 

 

نظرات

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  • دیدگاه سید شهیدان اهل قلم درباره موسیقی

    اگر دیدید موسیقی بر محتوا غلبه دارد، گوش نکنید

    . درباره موسیقی حداقل دو جور می‌شود بحث کرد؛ این دو جور، یکی بحث فقهی درباره موسیقی است که اصلا در حد بنده نیست و آدم‌هایی مثل ما اصلا نباید به خودشان اجازه بدهند که وارد بحث‌های فقهی شوند، مسایلی کاملا تخصصی است و به هیچ‌وجه در حیطه ما نیست. مسایل کاملا تخصصی به تحصیلاتی در همان زمینه احتیاج دارند. به این دلیل ...
  • دیدگاه شهید دكتر بهشتی درباره موسیقی

    آن موسیقی حرام است، که انسان را در مقابل گناه ‌بي‌پروا كند

    موسيقي‌ از نظر اسلام‌ بسم‌ الله‌ الرحمن‌ الرحيم‌ نامه‌ شما رسيد. در اين‌ نامه‌ درباره‌ چند مطلب‌ سوال‌ كرده ‌بوديد كه‌ لازم‌ دانستم‌ به‌ اين‌ سوالات‌ طي‌ نوار، پاسخ‌ مفصل‌تري‌ بدهم‌. خواهش‌ مي‌كنم‌ كه‌ نوار را گوش‌ كنيد تا اگر باز نكته‌اي‌ به‌ نظرتان‌ رسيد بپرسيد تا پاسخ‌ بدهم‌ و ضمناً نوار را هم‌ به‌ مركز اسلامي‌ هامبورگ برگردانيد، چون‌ اين‌گونه‌ نوارها معمولا اينجا ...
  • گزیده‌ای از نظرات رهبر انقلاب در مورد موسیقی

    خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟

        خواننده خوب جبهه مستضعفین کجاست؟ بنده گاهى اوقات که مى‌بینم نوجوانى را به تلویزیون مى‌آورند که از صداى خوبى برخوردار است، دلم مى‌لرزد که آیا بناست این نوجوان، فردا، پس فردا خواننده‌ى خوبِ جبهه‌ى مستضعفین و جبهه‌ى حق شود، یا قرار است به خود و مادر و پدرش پولى بدهند، بعد هم ببرندش و یک استودیوى مجّانىِ پر زرق و برق در اختیارش ...